Lions'tan Jameson Williams, NFL'nin performans artırma politikasını ihlal ettiği gerekçesiyle 2 maç ceza alacak: rapor

HalaycıBaşı

New member
Dan Campbell Salı sabahı, Jameson Williams'ı önümüzdeki birkaç maçta oynatmamaya hazırlandığını söyledi.

Bunun nedeni, Detroit Lions geniş alıcısının, ligin performans artırma politikasını ihlal etmesi nedeniyle iki maç süreyle uzaklaştırılacağı bildiriliyor.

“Lig karar verene ve bu durum onların tarafında ortaya çıkana kadar bu konuda gerçekten hiçbir şey söyleyemem. Bu konuda gerçekten yorum yapmamam gerekiyor. Size söyleyebileceğim tek şey, onu almamaya hazır olduğumuz. ” Campbell yerel radyoda söyledi.

FOXNEWS.COM'DA DAHA FAZLA SPOR HABERİNE ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN



Lions'ın geniş alıcısı Jameson Williams, 1 Ocak 2023'te Detroit'te oynanan Minnesota Vikings maçındaki oyunu kutluyor. (Getty Images aracılığıyla Amy Lemus/NurPhoto)


Bu Williams'ın ilk cezalısı olmayacak; geçen sezon ligin kumar politikasını ihlal ettiği için altı maç kaçırmıştı.

Ancak Campbell, hücumda çok ateşli olan Aslanlarının hiçbir ritmi kaçırmayacağından emin.

“Ve biz iyi olacağız, bu yüzden elimizde (Kalif Raymond) ve [Amon-Ra St. Brown] ve (Sam) LaPorta ve TP (Tim Patrick) ve Allen Robinson, diğer şeylerin yanı sıra David Montgomery ve (Jahmyr) Gibbs. İyi olacağız. Devam edeceğiz. Bu şey düşerse, düşerse biz iyi olacağız.”

Williams sezonun büyük bölümünde çıkış yaptı. İlk beş maçında, 365 yarda için 16 resepsiyon ve üç gol attı; ancak bu hafta sonu, negatif dört yarda için sadece bir yakalama yakaladı.


Jared Goff ve Jameson Williams


Lions geniş alıcısı Jameson Williams, 8 Eylül 2024'te Detroit'teki Los Angeles Rams maçında oyun kurucu Jared Goff ile 52 yardalık golü kutluyor. (AP Fotoğrafı/David Dermer)


Kuzgunlar, yaralı bilmeceli BUC'ları alt ederken LAMAR JACKSON 5 touchdown pası ile göz kamaştırıyor

Mesafesinin büyük kısmı, kaçış hızı sayesinde büyük oyun yeteneğinden geliyor; 70, 52, 50, 37, 36, 27 ve 24 yarda resepsiyonları var.

Elbette Jared Goff, fiilen 2 numaralı alıcısını ve yıldırım çarpması için en iyi şansını kaçıracak – ancak Goff yine de en iyi futbolunu oynuyor. Lions 5-1 olduğu için 73.6 tamamlama yüzdesi, 1.610 yarda ve 10 touchdown ile MVP yarışında haklı. Büyük ölçüde Williams sayesinde, deneme başına kazanılan yardada NFL'ye liderlik ediyor.


Jameson Williams hayranlarıyla birlikte


Lions'tan Jameson Williams, 11 Ağustos 2023'te Detroit'te Ford Field'da New York Giants'a karşı oynadığı sezon öncesi maçın ardından imza dağıtıyor. (Nic Antaya/Getty Images)


FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Neyse ki Detroit için Williams'ın bu Pazar sahaya çıkmaması çok da önemli olmayabilir çünkü kendi sahalarında Tennessee Titans'la karşılaşacaklar. Ancak bir sonraki hafta sonu, Green Bay'deki NFC Kuzey karşılaşmasının şu ana kadar olduğundan daha da zorlu olacağı görülüyor.

Haberler Digital'i takip edin X'te spor yayınıve abone olun Haberler Sports Huddle bülteni.